0612410599
hsctvoorms@gmail.com

HSCT voor MS voor Dennis Verlaan

HSCT voor MS voor Dennis Verlaan

Lieve familie/ vrienden/ collega’s en (on)bekenden,

Met dit bericht wil ik jullie vragen om aandacht en jullie hulp. Mijn naam is Dennis Verlaan, ik ben 33 jaar en heb samen met mijn vrouw Laura twee prachtige kinderen. De meesten van jullie weten dat ik sinds 2013 aan de neurodegeneratieve ziekte multiple sclerose lijdt. Deze ziekte heeft er toegeleid dat ik ieder jaar iets geestelijk en lichamelijk heb moeten inleveren. Weinig energie en cognitieve en lichamelijke ongemakken is momenteel mijn dagelijkse leven. Elke dag is voor mij en mijn gezin een strijd geworden. En het maakt mijn leven onzeker. Maar ik heb weer HOOP! Er is een behandeling genaamd HSCT, dit is een stamcelbehandeling die ziekteprogressie bij 80% van de patiėnten stopt. Deze behandeling wil ik met liefde ondergaan. Maar helaas wordt deze behandeling door ons zorgstelsel niet uitgevoerd en niet vergoed. Daarom zijn wij genoodzaakt om dit zelf te bekostigen en uit te wijken naar het buitenland.
Doormiddel van stichting HSCT voor MS willen wij geld inzamelen om de behandeling voor mij mogelijk te maken en in de toekomst voor andere ms patiënten. Ik heb jullie hulp nodig en vraag jullie om mij te steunen en dit zoveel mogelijk te delen op social media en de mensen om jullie heen. Zodat ik en mij gezin weer kunnen leven en deze droom werkelijkheid wordt voor mij!.
Doneert u ook? 
NL98BUNQ2035322626 t.n.v. Stichting HSCT voor MS

Liefs Dennis Verlaan

Wilt u ook doneren? Dat kan eenvoudig via onderstaande link. Alvast hartelijk dank!

‘HSCT behandeling Dennis Verlaan’ via https://tikkie.me/pay/9s374ut8niape7rctj1c

Deze link is geldig t/m 14 juni

 

Één reactie

  1. K schreef:

    Het betaal verzoek is verlopen en in ad staat geen tav vermeld! Hoe kan ik je helpen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *